Dynami Car Kft.
 

Dynami Car Kft. 5540 Szarvas, Csabai út 1/3. +36 20/2200-607 +36 66/215-560

Bemutatkozás Szolgáltatásaink Autóink Kapcsolat

 

 

 


Dynami-Car Kft.

 

A  DYNAMICAR Kft eszközparkjának fejlesztése 2009-ben című pályázati projekt keretében a DYNAMICAR Kft. szolgáltatási palettájának minőségi és mennyiségi bővítése jegyében több irányú fejlesztést kívántunk megvalósítani, melyre jelen pályázati-támogatási lehetőség nyújtott megfelelő alapot.

Cégünket 2001. májusában alapítottuk, főtevékenységként gépjármű kereskedelemmel kezdtünk el foglalkozni, melynek eredményeképpen a helyi és a térségi versenyszféra meghatározó szereplői lettünk. Jelen fejlesztés, vagyis eszközparkunk bővítése, internetes megjelenésünk biztosítása és a nyilvánosság biztosítása megerősítette helyzetünket a piacon, reméljük, ezt a jövőben is meg tudjuk tartani.

Vállalkozásunk mindig nagy szakértelemmel rendelkező humánerőforrást alkalmazott, minőségi, megbízható szolgáltatást nyújtottunk partnereinknek és vevőinknek, illetve kiemelten ügyfélbarát politikát tanúsítottunk az elmúlt években, ezt biztosítjuk természetesen a jövőben is, bővült ügyfélkörünknek.

 

Jelen pályázati projekt keretében sor kerül egyrészt eszközparkunk fejlesztésére, modern - nagy szakértelemmel kiválasztott és több szállítóval történt egyeztetéseket követően - gépek, eszközök kerültek beszerzésre, melyekkel minőségi szolgáltatást nyújtása mellett a környezetvédelmi és környezeti fenntarthatósági szempontokat is messzemenően érvényesíteni tudjuk.

Cégünk még nem rendelkezett saját, cégprofilt és termékeket-szolgáltatásokat bemutató honlappal, melyet ugyan csak jelen projektünk keretében készítettünk el, modern, dinamikus és teljes nyilvánosságot biztosítva pályázati projektünknek és a DYNAMICAR Kft-nek.

A webes megjelenéshez saját, ügyfél-specifikus szoftvert és egy kiegészítő figyelő szoftvert készítettünk és helyeztünk üzembe, melyet a fejlesztő a tevékenységünkhöz és a gépjármű-nyilvántartó rendszerünkhöz speciálisan készített el.

A telephelyünkre, ahol a jelen beruházási projekt megvalósul terveztük egy videó-megfigyelő és rögzítő rendszer kiépítését is megvalósítottuk; a rendszer működése elengedhetetlen a eszközparkunk fejlesztéséhez, a megvalósítási helyszín ipartelepi-külterületi részen van, működésünk és fejlődésünk biztosításához a videó-rendszer szükséges volt. A rendszer kiépült, a teljes telephely ellenőrzés alatt áll, mellyel nagyobb biztonságot tudunk biztosítani ügyfeleinknek és árukészletünknek is.

Az eszközpark fejlesztése során beszerzésre kerültek egy BETA szerszámos-kocsi, egy elektromechanikus csápos-emelő, egy légkompresszor, egy multifunkciós nyomtató és note book, GPS-készülékek, melyekkel cégünk eszközparkja modern és szinte egyedülálló szolgáltatásokkal várja vevőit.

Projektünk nagyfokú nyilvánosságot és tájékoztatást kapott, net-es felületeken, újságokban hirdettük meg pályázatunkat, szórólapot készítettünk, tájékoztató és emlékeztető táblát helyeztünk el, tv-s és rádiós megjelenést biztosítottunk.

 

Úgy gondoljuk, hogy a jelen fejlesztés keretében nagyobb mértékben tudjuk majd kiszolgálni ügyfeleinket, biztos piaci pozíciót alakíthatunk ki és erősíthetünk meg, illetve megfelelő alapot teremtettünk a további fejlesztésekre.  

 

 

 

 

 

 

Látogatók száma: 290024

 

 

Minden jog fenntartva.